, , ,

Izrada akcijskih šrink pakovanja

Opis projekta

Duo-pak i trio-pak su najfrekventniji pojedinačni projekti u našem desetogodisnjem radu. S obzirom na široku primenljivost i veliki broj klijenata koji svoje brend poruke ili kampanje prenose nagradjujući krajnjeg potrošača dodatnom vrednošću za iskazanu lojalnost, zahtevi koji nam dolaze su česti i raznorodni. Za realizaciju ovakvih projekata potrebna nam je samo struktura akcijske ponude i primarni proizvodi.
Najfrekventniji projekti akcijskih pakovanja sa dodatnom vrednošću
Reprezentativan izgled i visok kvalitet korišćenih materijala
Široka primenljivost za različite strukture akcijskih ponuda

Realizacija projekta

Nakon dostavljenih podataka o vrsti i tipu proizvoda koje je neophodno objediniti u zbirno pakovanje, klijentu dostavljamo informaciju o tehničkoj izvodljivosti i načinu realizacije kojom se postiže da krajnji proizvod bude kompaktan i stabilan. S obzirom da proizvodi često ne pripadaju istoj grupi niti su kompatibilni oblikom i veličinom, proces zahteva iskustvo radnika za manipulaciju i stalnu superviziju na mestu izlazne kontrole.
01
Izbor adekvatne tehnike pakovanja
02
Automatski proces pakovanja artikala termoskupljajućom folijom
03
Štampa i aplikacija logističkih i komunikacionih nalepnica
04
Izrada transportne ambalaže za dostavljanje u distributivne centre

Rezultat projekta

Šrink proizvodi imaju reprezentativan vizuelni identitet, potpuno su obeleženi u skladu sa zahtevanim standardima i propisima i sadrže komunikacione nalepnice koje štampamo i aplikujemo kako bi se akcijski potencijal prenosio kranjem potrošaču. Takođe, kako su u pitanju potpuno novi proizvodi, transportne kutije su sastavni deo našeg procesa rada kao i potpuna logistika radi neometanog prijema u magacine klijenta ili u magacine distributivnih centara kupaca.

O nama

Od 2010. godine do danas, vođeni vizijom stvaranja polivalintne podrške velikim poslovnim sistemima, kreiramo tailor-made rešenja u obraćanju krajnjim potrošačima robe široke potrošnje.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Zakažite sastanak za svoj projekat u našim poslovnim prostorijama ili zatražite ponudu online