Izrada pack materijala za renomiranog evropskog proizvođača konfekcijske robe

Opis projekta

Pre pet godina, izradom probnih tiraža ambalažnog materijala, predstavili smo se renomiranom evropskom proizvodjaču konfekcijske robe. S obzirom da je proizvodne pogone pozicionirao u Srbiji, potreba klijenta je iziskivala i adekvatnu selekciju dobavljača koji su u mogućnosti da svojim kapacitetima pruže permanentnu, visokokvalitetnu i pre svega vremenski tačnu podršku u izradi ambalažnog materijala koju proizvodni proces zahteva. Probni period rada na izradi malih količina kandidovao nas je za overenog redovnog dobavljača, a nakon nekoliko meseci saradnja je krunisana godišnjim ugovorom.
Strateška saradnja u izradi ambalažnog materijala
Izrada robe za plasiranje na tržište u skladu sa evropskim standardima
Realizacija projekata u dogovorenim rokovima na nedeljnom nivou

Realizacija projekta

S obzirom na evropske standarde u radu i evropska tržišta na kojima se roba plasira, klijent je zahtevao partnerstvo bez oscilacija. Zadatak da odgovorimo na višemilionske tiraže, pratimo adaptaciju rokova i uvek garantujemo najviši kvalitet isporučene štampe, obavljamo uspešno već petu ugovornu godinu. Stratešku saradnju dodatno smo osnažili uspostavljanjem mreže pouzdanih dobavljača, kojom osiguravamo klijentovo poverenje i sigurnost u proces bez zastoja, uz stabilnost cene repromaterijala.
01
Prijem porudžbine sa specifikacijom i količinama
02
Izrada ambalažnog materijla ofset štampom
03
Specijalne dorade u završnim procesima
04
Isporuka ambalaže za plasman robe na evropsko tržište

Rezultat projekta

Projekti se realizuju na nedeljnom nivou, obuhvataju opseg od preko 200 različitih artikala prema dizajnu, tehničkom crtežu i kvantitativnim zahtevima za isporuku. Svim projektima za izradu ambalaže je zajedničko da podrazumevaju realizaciju ofset štampom, ali ih razlikuje izbor osnovnog materijala (vrste papira ili kartona) kao i dorade u završnim procesima (UV lakiranje, perforacije, bigovanje i sl.)

O nama

Od 2010. godine do danas, vođeni vizijom stvaranja polivalintne podrške velikim poslovnim sistemima, kreiramo tailor-made rešenja u obraćanju krajnjim potrošačima robe široke potrošnje.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Zakažite sastanak za svoj projekat u našim poslovnim prostorijama ili zatražite ponudu online