, ,

Izrada premijum dispanzera za izlaganje na primarnoj poziciji

Opis projekta

Želja klijenta je bila da se upečatljivim POSM pozicionira na primarnoj poziciji kod svog ključnog kupca u premijum prodajnom objektu. Dispanzeri su rađeni u četiri vrste, prateći diverzifikaciju ukusa proizvoda iz porfolija. Dostavljeno nam je prethodno rešenje koje nije ispunilo očekivanja klijenta korišćeno u BTL marketing svrhe. Zadatak je bio sa akcentom da dosadašnje rešenje treba tehnički unaprediti i razraditi kako bi opravdalo promotivnu zamisao.
Adaptacija i tehničko unapređenje POSM
Izrada upečatljivog dispanzera po meri premijum prodajnog objekta
Rešenja za dugotrajnu eksploataciju uz održivu estetiku i performanse

Realizacija projekta

Uvidom u dostavljeni materijal, sagledali smo nedostatke rešenja i ponudili funkcionalno napredniji dispanzer koji smo u mogućnosti da izradimo u roku od 5 dana. Materijal za izradu je petomilimetarski foreks, CNC modeliran i termo-oblikovan.
01
Razrada i adaptacija postojećeg tehničkog rešenja
02
Dizajniranje materijala u skladu sa imidžom brendom
03
Digitalna štampa četiri različita vizuala
04
Implementacija dispanzera na mestu prodaje

Rezultat projekta

Reprezentativan izgled smo postigli dizajnerskim rešenjem, odabirom materijala i aplikovanjem visokokvalitetne digitalne štampe, a sve sa ciljem dugotrajne eksploatacije bez narušavanja estetike i performansi. Dispanzere smo u dogovorenom roku isporucili i instalirali na mesto prodaje.

O nama

Od 2010. godine do danas, vođeni vizijom stvaranja polivalintne podrške velikim poslovnim sistemima, kreiramo tailor-made rešenja u obraćanju krajnjim potrošačima robe široke potrošnje.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Zakažite sastanak za svoj projekat u našim poslovnim prostorijama ili zatražite ponudu online