,

Pakovanje akcijskih proizvoda u formi gift torbica

Opis projekta

Klijent sa kojim imamo desetogodišnju saradnju, dostavlja nam dva puta godišnje predlog projekta na rad i realizaciju. U okviru promo perioda, neophodno je pripremiti krajnje proizvode u atraktivnom akcijskom pakovanju sa izradom lejauta i uloška za pozicioniranje robe u gift torbici. Kampanje podrazumevaju izlazak 4 do 6 različitih setova sa tri ili više proizvoda iz klijentovog portfolija.
Izrada atraktivnih zbirnih pakovanja za redovne periodične kampanje
Istovremena manipulacija različitih tematskih setova
Mogućnost realizacije visokotiražnih zahteva u kratkom vremenskom roku

Realizacija projekta

U poslednjem realizovanom projektu iz ove kategorije, dostavljeno nam je 12 različitih proizvoda u primarnoj ambalaži, spakovano na paletama. Uz proizvode je dostavljena ambalaža (torbica) namenjena krajnjem pakovanju. Rok za visokotiražni zahtev bio je sedam kalendarskih dana, uz prethodno završenu štampu.
01
Prijem različitih proizvoda u primarnoj ambalaži
02
Štampa omotnica i izrada uložaka za krajnje pakovanje
03
Sortiranje artikala i formiranje krajnjeg proizvoda
04
Izrada transportne ambalaže, obeležavanje i distribucija u centralni magacin kupca

Rezultat projekta

Pre prijema robe, dostavljena nam je priprema za štampu za lejaute koji će predstavljati omotnicu promotivnog pakovanja. Tiraž je diktirao izbor ofset štampe, i u najkraćem periodu su pripremljene kompletne količine kako bi se po prijemu robe moglo otpočeti sa manipulacijom. Proizvode je trebalo isporučiti odjednom, tako da su pakovani po vrstama krajnjeg proizvoda. Krajnje proizvode smo bezbedno upakovali u transportnu ambalažu koju smo obezbedili kod pouzdanog overenog dobavljača i obeležili EAN kodovima radi distribucije na zahtevanu lokaciju.

O nama

Od 2010. godine do danas, vođeni vizijom stvaranja polivalintne podrške velikim poslovnim sistemima, kreiramo tailor-made rešenja u obraćanju krajnjim potrošačima robe široke potrošnje.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Zakažite sastanak za svoj projekat u našim poslovnim prostorijama ili zatražite ponudu online