,

Unikatna tehnička rešenja u izradi promo pakovanja

Opis projekta

Dugogodišnji klijent je iskazao želju za aktivciju kampanje koja je za cilj imala promociju proizvoda u periodu svetskog prvenstva u fudbalu. Promocija je osmišljena u kolaboraciji sa renomiranim proizvodjačem piva. Na nama je bilo da osmislimo i implementiramo svrsishodno zbirno pakovanje usklađene estetike i funkcionalnih karakteristika u tiražu od više hiljada komada.
Izrada funkcionalnog zbirnog pakovanja usklađene estetike
Potpuna sloboda u kreiranju izgleda promo pakovanja
Visokotiražni zahtev sa kratkim vremenom realizacije

Realizacija projekta

Uz potpunu slobodu u kreiranju izgleda promo pakovanja, pristupili smo razvoju zahtevnog tehničkog rešenja. Odlučili smo da klijentu ponudimo predlog ambalaže promotivnog pakovanja u formi kofera, koje bi svojim upečatljivim dizajnom prenosilo brend poruku ne samo na prodajnom mestu, već celom trasom od police do fotelja ispred malih ekrana. Kada je tehnička razrada ambalaže sa oduševljenjem prihvaćena, zahtev za dizajn je podrazumevao da se očuva prepoznatljivost primarnog brenda Pringles, uz komunikaciju potrošačima da je vrednost akcijskog pakovanja uvećana za vrednost proizvoda koji dobijaju gratis.
01
Razvoj tehničkog rešenja
02
Dizajn promo pakovanja
03
Ofset štampa
04
Isporuka u dogovorenom roku

Rezultat projekta

U ukupnom periodu od tri nedelje, proces razvoja, dizajna i produkcije je uspešno okončan i proizvodi isporučeni klijentu za početak kampanje.

O nama

Od 2010. godine do danas, vođeni vizijom stvaranja polivalintne podrške velikim poslovnim sistemima, kreiramo tailor-made rešenja u obraćanju krajnjim potrošačima robe široke potrošnje.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Zakažite sastanak za svoj projekat u našim poslovnim prostorijama ili zatražite ponudu online