Najčešće postavljana pitanja

Na raspolaganju smo za sva Vaša pitanja!

Istakli smo se kao pouzdan partner u svim segmentima saradnje

Profilisali smo se kao kompanija koja funkcioniše kao eksterna dopuna timovima i podrška prilikom realizacije svih zamišljenih ideja i zacrtanih planova. Zahvaljujući našem decenijskom delovanju, na sva pitanja iz industrije imamo odgovor.

Jedan od glavnih principa po kome radimo je da je sve izvodljivo i da je za sve moguće naći rešenje. Na tome smo izgradili pouzdanost i zadobili poverenje velikih imena iz FMCG industrije sa kojima sarađujemo i danas. Da bismo Vam uštedeli vreme, izdvojili smo najčešća pitanja koja smo dobijali, trudeći se da obezbedimo brze odgovore i sve potrebne informacije koje Vam mogu biti od koristi pre nego što nas kontaktirate.
Da li radite sve vrste pakovanja robe?
Pod uslugom pakovanja robe nudimo Vam konfekcioniranje gotovih proizvoda koji spadaju u robu široke potrošnje. Pored zbirnih pakovanja akcijskih artikala primenom termoskupljajućih folija (popularni duo i trio pack) u mogućnosti smo da Vam ponudimo sve vrste manipulacije robom, bilo da Vam je potrebno prepakivanje rinfuzne robe u transportna pakovanja, pakovanje promotivnih poklona ili formiranje i punjenje displeja.
Šta podrazumeva pakovanje robe u folije?
Usluga pakovanja robe u folije obuhvata niz operacija u kojima se stvara nov proizvod. Izborom metode pakovanja (shrink ili sleeve) objedinjuju se artikli, koji se potom kao nov proizvod, obeležavaju komunikacionim nalepnicama namenjenim potrosačima, deklaracijom u skladu sa zakonskom regulativom i novim EAN kodom nastalog komercijalnog pakovanja. Za novoformirane proizvode projektujemo i izradjujemo transportnu ambalažu, uz neophodno EAN obeležavanje, nakon čega se formiraju palete spremne za konačan transport do ciljnih magacina. Zaokruženim pristupom u manipulaciji robe, gde je krajnji cilj proizvod spreman za plasman, obezbedjujemo efikasnu uštedu Vašeg vremena i novčanih sredstava.
Kakvu vrstu štampe nudite?
Nudimo sve vrste štampe koja je potrebna za realizaciju kreativnih dizajnerskih rešenja. Na Vama je da uputite zahtev, nakon čega ćemo Vas posavetovati šta je najbolje rešenje u skladu sa vrstom materijala, namenom, dimenzijom i tiražom. U mogućnosti smo da ponudimo offset, digitalnu i ploter štampu, kao i štampu na termoskupljajućim PVC folijama pre samog pakovanja. U našem portfoliju možete pogledati projekte, koji uključuju različitu štampu i vrste materijala. Možda Vam neki od naših radova budu inspiracija za Vašu sledeću kampanju.
Koji su rokovi za realizaciju projekta?
U zavisnosti od složenosti projekta i termin plana kampanje, zajedno sa Vama optimizujemo vreme. Bez obzira što smo često u situaciji da ispunjavamo na izgled nemoguće vremenske zahteve, ugovaramo rokove koji garantuju poštovanje istih uz najviši kvalitet isporučene usluge. S obzirom na iskustvo tima i broj uspešnih projekata iza nas, možemo da garantujemo preciznost rokova za isporuku. Iako smo zagovornici planskog rada, kada god smo u mogućnosti ispunjavamo i ad hoc zahteve, odnosno kako naši klijenti vole da kažu zahteve “za juče”, tako da jednom potvrdjene rokove, koliko god zahtevni bili, ispunjavamo bez odlaganja.
Da li radite kompletan POSM?
Svaka zamisao u skladu sa Vašom prodajnom srategijom, imidžom brenda ili ciljnom grupom je ostvariva. Da li je u pitanju tailor made projekat ili jedan od standardnih POS materijala (police, displeji, šelf divajderi, podna grafika, plakati, vobleri, flajeri, šelf lajneri i dr) možemo Vam ponuditi sve usluge od stvaranja idejnog i tehničkog rešenja do finalne štampe, poštujući Vaša vremenska ograničenja i budžetska opredeljenja.
Šta sve podrazumeva manipulacija robom?
Imamo iskusan tim za prijem, skladištenje i procesnu obradu u sopstvenom magacinskom prostoru. Bilo da Vam je potrebno ponovno deklarisanje robe ili stvaranje potpuno novog proizvoda, pred Vama je mogućnost da se svaki Vaš zahtev u celosti ispuni na jednom mestu.
Da li radite pakovanje prehrambenih proizvoda?
Mi smo specijalizovani za sekundarno pakovanje skoro svih gotovih proizvoda različitih kategorija. Nismo opremljeni za primarna pakovanja nijedne vrste proizvoda, pa samim tim ni prehrambenih. Ali, pošto nam je konfekcioniranje glavna usluga koju pružamo, možemo da se klasifikujemo kao lideri u komercijalnom pakovanju sve vrste konfekcionirane robe široke potrošnje, tako i prehrambenih proizvoda koji su u primarnoj ambalaži.
Da li radite brendiranje sekundarnih pozicija?
Police, kao najreprezentativniji način izlaganja robe na mestu prodaje, pružaju široke mogućnosti u komunikaciji upućenoj krajnjem korisniku. Bilo da je Vaša potreba brendiranje postojećih pozicija u prodajnim objektima ili izrada polica namenjenih za sekundarno izlaganje, možemo Vam ponuditi unikatna tehnička rešenja, vrhunski vizuelni identitet i besprekornu montažu.