O nama

Neponovljiv pristup

Vodjeni vizijom stvaranja polivalentne podrške velikim poslovnim sistemima, počinjemo 2010. godine, kreiranjem tailor-made pristupa u obraćanju krajnjim konzumentima robe široke potrošnje. Značaj komuniciranja besprekorno upakovanim proizvodom na ciljnom tržištu, vodio nas je od ideje do ekspertize u prenosu savršene brend poruke i savršenog pakovanja artikala sa istim ciljem - ukazati kupcima koliko su zapravo važni. Upravo Vaša brend poruka, preneta kroz jedinstvenost i kvalitet rešenja koja radimo za Vas, ostala je najveći prioritet i danas.

Neophodna podrška Vašem poslovanju

Kreiranje jedinstvene poslovne ideje nastalo je kao odgovor na identifikovane potrebe tržišta za inovativnim pristupom u visokokvalitetnom pakovanju proizvoda robe široke potrošnje i brendiranju mesta za njihov plasman. Ponudili smo sveobuhvatni lanac neophodnih usluga prilikom pozicioniranja robe kod krajnjih kupaca, a koje su komplementarne svakoj kompaniji koja posluje u okviru FMCG industrije.

Zašto odabrati nas

Uvažavamo samo primenu najkvalitetnijih materijala i naprednih metoda u našim glavnim uslugama:
Konfekcioniranje proizvoda
Obezbeđujemo atraktivan i funkcionalan spoj Vaših proizvoda šrink ili sliv tehnikom.
Manipulativni poslovi robom
Transformišemo Vaše ulazne proizvode u nova komercijalna rešenja spremna za tržište ili korporativno darivanje.
POSM
Kreiramo za Vas inovativnu brend prezentaciju na prodajnom mestu koja intrigira i podstiče krajnjeg konzumenta.
Dizajn
Pružamo Vam jedinstveni korporativni identitet i adaptiramo postojeće vizuale za potrebe Vaših kampanja.
Tehnička rešenja
Nudimo Vam svoje višegodišnje iskustvo u tehničkoj realizaciji Vaših projekata.
Štampa
Izrađujemo visokokvalitetne proizvode za grafička rešenja kroz optimalnu tehniku štampe.

Pouzdana dugogodišnja partnerstva

Našu posvećenost stvaranju efikasnog sistema, objedinjavanjem svih procesnih radnji kojima oživljavamo ideje u savršeni proizvod prema meri krajnjih kupaca, prepoznale su velike domaće i regionalne kompanije i ukazale nam poverenje. Vodjeni idejom beskompromisnog kvaliteta i željom da uvek izađemo u susret zahtevima klijenata želeli smo da postanemo sinonim za profesionalnost i efikasnost. Dugoročne saradnje koje su vremenom prerasle u korporativna prijateljstva garantuju da smo u tome uspeli. Rezultat decenijskog rada je referentna lista, koja je mnogo više od liste klijenata. Zapravo, to je adresar naših partnera sa kojima sarađujemo i danas.

Naša ključna prednost

Osim toga što smo jedinstveni po sveobuhvatnom konceptu, naši klijenti prepoznaju efikasnost i fleksibilnost. Svesni smo brzine industrije u kojoj poslujemo, kao i koliko su rokovi važni, naročito kada se posluje sa više različitih, a velikih kupaca. Vrlo praktično pristupamo svakom novom zadatku, vodimo računa o budžetu i pružamo sve što je potrebno baš Vašem brendu. Ističemo svoju multidisciplinarnost i prilagodljivost različitim proizvodima i kampanjama, što naš portfolio i referentna lista dokazuju.

Beskompromisan kvalitet

Progresivno rastemo vodjeni ubeđenjem da kvalitet ne trpi kompromise. Energija koja nas spaja, prvobitna vizija uspeha i konstantan rad na unapređenju sistema, direktno utiču na dobre rezultate i uspehe koje nižemo od osnivanja. Glavna vrednost kompanije koju prenosimo svakom novom članu tima je da kvalitet nema konkurenciju. Ponosimo se dosadašnjim rezultatima, ali smo usredsredjeni na dalji razvoj svih sektora u okviru kompanije, kako bismo zadržali lidersku poziciju na domaćem i regionalnom tržištu, još više obogatili referentnu listu i pomerili granice saradnje na dalja tržišta. Dugoročna partnerstva su naš cilj, jer verujemo da se dopunjavanjem i deljenjem znanja postižu najbolji rezultati i dostižu visoko postavljeni targeti.

Ustupamo Vam svoje resurse

Naša ponuda obuhvata set konsultativnih, marketinških, tehničkih i logističkih aktivnosti koje su neophodne za pozicioniranje robe široke potrošnje na domaćem i regionalnom tržištu. Svim svojim profesionalnim kapacitetima delujemo u cilju unapređenja položaja Vašeg brenda. Profesionalnim konsaltingom možemo da Vam ukažemo na najbolji model realizacije promotivnih aktivnosti, jer redovno pratimo tržišne standarde i osluškujemo potrebe. Bilo da Vam je potreban segment ili potpuna podrška od ideje do realizacije, uveravamo Vas da ukoliko je Vaša zamisao ostvariva, mi ćemo Vam pružiti optimalno rešenje.

Uverite se u kvalitet
koji pružamo

Šta naši klijenti kažu o nama

Pročitajte iskustva naših zadovoljnih klijenata.
Testimonial Image

Uspešno smo postavili svoje proizvode i POS materijal na prodajno mesto i ostvarili željene rezultate prodaje, zahvaljujući predanosti i posvećenosti Bogmar Group-e.

Darko Trifunović,
Testimonial Image

Jako smo zadovoljni štampom i dizajnom koji nam je kao rešenje na naše potrebe pružila Bogmar Group-a. Kroz profesionalnu saradnju i komunikaciju, i dalje sarađujemo kao poslovni partneri.

Dijana Todorović,
Testimonial Image

Od početka do završetka projekta, sjajna saradnja i dobra komunikacija. Kontaktiraćemo Bogmar i za svaki sledeći projekat.

Nemanja Simić,
Testimonial Image

Bez obzira na tehničke izazove koje smo morali da prevaziđemo, Bogmar Group su svojim iskustvom i inovativnošću došli do najboljih tehničkih rešenja i implementacije istih.

Nikola Dimitrijević,
Testimonial Image

Prezadovoljni smo saradnjom sa ljudima iz Bogmar Group-e. Vrlo jasna i praktična rešenja na sve naše ideje i zahteve. Oseća se veliko iskustvo i znanje u radu.

Natalija Marković,