Dizajn

Pružamo Vam dizajn koji ne dopušta ravnodušnost
Posedujemo znanje, talenat i iskustvo koje stavljamo na raspolaganje prilikom ispunjenja Vaših ideja. Možete računati na nas, bilo da su Vam potrebna potpuno nova rešenja ili da težite kreativnim adaptacijama postojećih vizuala koje želite da unapredite ili prilagodite budućim projektima ili korporativnim konceptima.

Efikasno rešenje za dobre rezultate promotivnih kampanja brendova koje zastupate

Dugogodišnja partnerstva

Želja da izađemo u susret Vašim zahtevima i kvalitet u radu, doneli su nam niz zadovoljnih klijenata sa kojima sarađujemo i danas.

Efikasnost i fleksibilnost

Svesni smo koliko su rokovi važni, pa vrlo praktično pristupamo svakom novom projektu, sa akcentom na brzini i efikasnosti.

Sve na jednom mestu

U našu ponudu je uključeno sve što Vam je potrebno, od konsultativnih i marketinških, pa sve do tehničkih i logističkih aktivnosti.

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama?

Smatramo da je efikasna komunikacija srž uspešne saradnje, pa klijenti brzo postaju naši dugoročni poslovni partneri, uz otvorenu komunikaciju i dogovor
Kroz dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje o tržištu, pomažemo Vam da ostvarite što dublji i produktivniji odnos sa kupcima Vaših proizvoda
Kao Vaš eksterni partner u poslovanju, rado delimo svoje resurse i know how, kako biste što lakše doprli do svoje ciljne grupe i povećali prodaju
Wave Wave

Rezultati na koje smo ponosni

10 +
Godina prisustva na domaćem i regionalnom tržištu
10000 +
Uspešno završenih grafičkih rešenja
50 +
Vizuelnih identiteta za brendove iz našeg portfolia

Sklad kreative i operative

Uticaj vizuelne komunikacije na ponašanje potrošača je od izuzetnog značaja. Dobro osmišljenim vizualom na prodajnom mestu, najbrže ćete prenositi reklamne ili informativne poruke kupcima, isticati benefite, jačati vizuelni identitet brenda ili pojedinačnog proizvoda. Upravo zbog toga što se sa krajnjim potrošačima komunicira indirektno, grafički dizajn mora da se oslanja na filozofiju Vašeg poslovanja i da bude zasnovan na pravom odabiru i aranžmanu grafičkih elemenata u cilju suptilnog prenošenja željene poruke. Tehnička izvodljivost zahtevnih projekata je izazov za naše dizajnere, čije bogato iskustvo je garancija da će karakteristike idejnog rešenja biti u potpunom skladu sa realizacijom vizuala u štampi.

Najbolje rešenje za Vaš brend

U skladu sa odabranom ciljnom grupom kojoj želite da se obratite, idejom kampanje ili bitnim karakteristikama brenda koje želite da istaknete, predložićemo Vam najbolji način za objedinjavanje grafičkih i tekstualnih elemenata za adekvatnu vizuelnu prezentaciju. Kada nas upoznate sa svim potrebnim detaljima, izložićemo Vam više idejnih dizajnerskih rešenja. Vođeni Vašim izborom adekvatnog predloga, uz eventualne korekture do najsitnijeg detalja, kreiraćemo najbolje rešenje. Bilo da nam poverite razvoj inicijalnog dizajna ili adaptaciju već postojećih ključnih vizuala u skladu sa brend bukovima, prihvatićemo izazov sa idejom da rezultatom nadmašimo Vaša očekivanja.

Bogmar Group: Neophodna podrška Vašem poslovanju

Odaberite odgovarajući grafički dizajn

U mogućnosti smo da odgovorimo na najrazličitije zahteve i potrebe iz domena grafičkog dizajna. Imajući u vidu da je veliki broj naših klijenata iz FMCG industrije, ne čudi da su u značajnoj meri zastupljeni zahtevi za dizajniranje POSM vizuala. Međutim, naš tim Vam je na raspolaganju za sve vrste grafičkog dizajna, bilo da Vam je potreban trodimenzionalni dizajn ambalaže, dizajn rešenja za online marketing ili izrada kompletno novih rešenja za korporativni identitet. Adekvatan odabir tipografije, fotografija, ilustracije ili simbola, njihov sklad i kombinacija, čini jedno dizajnersko rešenje bolje od drugog. Odabrane projekte za koje verujemo da oslikavaju uloženo iskustvo i kvalitet usluga u realizaciji dizajnerskih rešenja koje pružamo možete pogledati u galeriji.

Upoznajte se sa našim načinom rada

U izradi idejnih rešenja veoma uvažavamo Vaše vreme. U zavisnosti od složenosti zahteva, rok za izradu može biti nekoliko sati ili nekoliko dana najviše. Na Vama je izbor grafičke teme koja najviše odgovara početnoj ideji, potrebama i filozofiji brenda. Odabrano rešenje se razvija do najsitnijih detalja, a konačno rešenje nakon Vaše verifikacije biće Vam dostavljeno u formi pripreme za štampu.

8 koraka od ideje do realizacije

Upoznajte se bliže sa našim procesom rada.

Predstavljanje ideje

Početno brifovanje od strane klijenta je najvažnija faza za dizajnerski proces rada.

Izrada rešenja

Rokovi su nam optimizovani, jer ih zasnivamo na iskustvu u radu i sinhronizaciji tima.

Dostavljanje predloga

Uvek dostavljamo više idejnih rešenja kako bismo Vam pružili šire mogućnosti izbora.

Odabir predloga

Vi birate najadekvatnije rešenje koje dodatno možemo korigovati ili doraditi.

Finalno rešenje

Razvoj predloga koji ste odabrali radimo poštujući Vaše smernice do najsitnijih detalja.

Verifikacija rešenja

Nakon kompletiranja finalnog rešenja, isto Vam se dostavlja na verifikaciju.

Priprema za štampu

Dizajnerska rešenja radimo u svim formatima koji su neophodni za realizaciju.

Štampanje rešenja

Za izrađeno dizajnersko rešenje možemo Vam pružiti i štampu vrhunskog kvaliteta.

Vodimo Vas kroz kompletan proces izrade dizajnerskih rešenja od ideje do realizacije

Uvažavamo tradicionalne poslovne politike, ali naša pažnja je usmerena na unapređivanje poslovanja upoznavanjem novih trendova i mogućnosti u dizajnu. Izložite nam Vašu ideju mejlom na office@bogmargroup.rs ili zakažite sastanak pozivom na +381 60 0150 014, vrlo rado ćemo izaći u susret svim Vašim zahtevima.
Ističemo svoje dugogodišnje iskustvo u tehničkoj realizaciji dizajnerskih rešenja, tako da na nas možete računati da ćemo voditi Vaš projekat prevashodno poštujući zadate rokove i budžetske okvire. Posvećenim pristupom sa klijentima izgradili smo stabilne i dugoročne saradnje.

Zainteresovani ste za saradnju sa nama?