Pakovanje u folije

Podrška u uspešnom plasiranju proizvoda
Nudimo Vam podršku u isticanju Vašeg brenda kroz promotivna sekundarna pakovanja, a u cilju ostvarivanja što bolje komunikacije sa potrošačima i podsticanja prodajnih aktivnosti. Jedan od načina kojim sigurno ostavljate utisak na krajnjeg korisnika jeste brend prezentacija na prodajnom mestu, a mi smo na tom putu Vaš najadekvatniji izbor.

Pogodan način za postizanje uspeha promotivnih kampanja Vaših brendova

Vrhunski kvalitet

Kvalitet ne sme imati alternativu. Zbog toga se naše usluge odlikuju inovativnim pristupom, primenom visokokvalitetnih materijala i naprednih metoda rada.

Objedinjenost usluga

Pre svega mi postojimo zbog Vas. Stvorili smo efikasan sistem, objedinjavanjem svih procesnih radnji kojima oživljavamo vaše ideje po meri krajnjih kupaca.

Poštovanje procedura

Pravo rešenje je jedino ono koje je u dogovoreno vreme. Za ekspertski tim koji Vam je na raspolaganju ne postoje procesni izazovi i neizvodivo rešenje.

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama?

Kreirali smo efikasan sistem koji je deo plasiranja robe široke potrošnje i uz to obezbedili uigran niz operativnih radnji koji upotpunjuje Vaše interne procedure.
Primenjujemo uigrane radne procedure koje osiguravaju precizno određivanje rokova, tačnost u njihovoj realizaciji i ažurnost u komunikaciji
Realizovani projekti svedoče o inovativnosti u pristupu svim oblastima usluga koje pružamo: dizajn, štampa, manipuplacija robom i pakovanje u folije.
Wave Wave

Rezultati na koje smo ponosni

10 +
Godina prisustva na domaćem i regionalnom tržištu
700 +
Uspešno završenih projekata pakovanja u folije
25 +
Brendova kojima smo unapredili plasman robe

Ostavite upečatljiv utisak kod potrošača

Svakom brendu je potrebno da razvija odnos sa potrošačima. Kada je roba široke potrošnje u pitanju, mora se imati na umu dinamičnost industrije i raznolikost ponuda sa kojima se potrošači susreću. Nudimo Vam podršku u isticanju Vašeg brenda kroz promo pakovanja, a u cilju ostvarivanja što bolje komunikacije sa potrošačima i podsticanja prodajnih aktivnosti. Jedan od načina koji sigurno ostavlja utisak na kranjeg korisnika jeste brend prezentacija na prodajnom mestu, a mi smo na tom putu Vaš najadekvatniji izbor.

Obogatite izgled svojih proizvoda

U svrhu promocije robe, jedan od sigurnih alata je sekundarna ambalaža, koja omogućava različite kombinacije proizvoda, zbirna pakovanja proizvoda i poklona, besplatnih uzoraka, kataloga i drugog promo materijala koji Vaš brend tim, marketing ili trade menadžera osmisli. Najbolji test tržišta u sferi sekundarnog pakovanja prošla je termoskupljajuća folija koja ima tražena svojstva i brojne mogućnosti kada je reč o dizajnu, štampi ili aplikacijama koje Vaša strategija zahteva. Pri određenim temperaturama folija se u potpunosti prilagođava obliku proizvoda pri čemu se ne gubi primarni vizual proizvoda. Štaviše, folija pruža mogućnost da obogatite izgled proizvoda i da ga učinite još primamljivijim.

Bogmar Group: Neophodna podrška Vašem poslovanju

Odlučite se za atraktivna zbirna pakovanja

Za formiranje zbirnih proizvoda koristimo folije od polietilena i polipropilena različitih mikronaža. Folije su ekološki prihvatljive, vrlo izdržljive i odlično su se pokazale kao materijal za komercijalno pakovanje robe. Svojim karakteristikama folija pruža mogućnost atraktivnih zbirnih pakovanja, kojim će se preneti željena poruka do potrošača i osigurati besprekorna reputacija brenda na tržištu. Ne zaboravite da je promo pakovanje podjednako bitno kao i primarno.

Napravite idealan spoj proizvoda

Postoje dve metode pakovanja u folije, a na izbor utiče tip proizvoda i vizuelne karakteristike koje želite da postignete tokom BTL kampanje. Šrink tehniku birajte kada želite da folija potpuno obuhvati, tj. zatvori proizvod i kada Vam štampa na foliji nije potrebna. Sliv tehnika omogućava štampu na foliji, i to vrlo jasnu, dok su proizvodi objedinjeni formom “rukava”. Obe tehnike dozvoljavaju razne vrste aplikacija koje mogu da budu kreirane u skladu sa Vašim korporativnim identitetom ili marketing strategijom.

Pronašli ste pouzdanog partnera za plasiranje robe široke potrošnje

Svaki zahtev je poseban, a svaka ideja izazov. Posvećenim pristupom Vašem poslovnom upitu, korišćenjem najkvalitetnijih resursa za realizaciju, angažovanjem adekvatnog tima, a na bazi desetogodišnjeg iskustva, postali smo prepoznatljivi i traženi partner.
Zatražite ponudu office@bogmargroup.rs ili zakažite sastanak +381 60 0150 014 i modalitet najbolje saradnje će biti pred Vama.

Zainteresovani ste za saradnju sa nama?