POSM

Za istaknut proizvod na mestu prodaje
POSM Vam omogućava da Vaš brend bude “oči u oči” sa kupcima. Prisan odnos gradi se upečatljivim vizuelnim rešenjem, nestandardnim dizajnom i najboljom štampom. Naša kreativna POS rešenja izgradjena na Vašim željama pomoći će da iskoristite sve prednosti koje BTL marketing pruža.

Upečatljiva personalizovana rešenja na mestu prodaje za direktan uticaj na izbor kupca

Iskusan tim

Od 2010. godine do danas, radili smo sa velikim brojem klijenata, stekli dragoceno iskustvo i postigli značajne rezultate.

Ne postoji nemoguće

Svaku Vašu brend strategiju učinićemo tehnički izvodljivom za postavku na mestu prodaje.

Nudimo prepoznatljivost

Jedinstvenim rešenjima usmeravamo svu pažnju potrošača na Vaš proizvod ili kampanju.

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama?

Izaći ćemo u susret svakom zahtevu neophodnom za uspeh Vašeg brenda na tržištu
Svakom klijentu i svakom projektu daćemo svoj maksimum kroz kvalitet i inovativnost u saradnji
Ponudjena tehnička rešenja biće uvek u skladu sa vremenskim okvirom i zadatim budžetom
Wave Wave

Rezultati na koje smo ponosni

10 +
Godina prisustva na domaćem i regionalnom tržištu
7000 +
Uspešnih POSM projekata
35 +
Različitih materijala za izradu POSM-a

Direktan uticaj na Vaše kupce

Dobro osmišljena prezentacija brenda na prodajnom mestu olakšava izbor kupcima, jer ih animira, intrigira, emocionalno pokreće i podstiče njihovu impulsivnu reakciju. Prema dostupnim istraživanjima, vizuelno predstavljanje brenda na prodajnom mestu utiče direktno na kupovinu u proseku za oko 70%, što ukazuje na ogromnu prednost ovog načina skretanja pažnje nad drugim prisutnim marketing alatima.

Neophodan marketinški alat

POS materijal je bitan za ostvarivanje vizuelne komunikacije sa kupcima. Prezentacijom brenda na prodajnom mestu skrenite paznju na jedinstvenost vašeg proizvoda, istaknite njegove karakteristike i posebnost ili informišite potrošače o aktuelnim kampanjama i pogodnostima. Kroz direktan kontakt proizvoda i potrošača, utičite da Vas prepoznaju, upamte i da Vam se iznova vraćaju. Ulaganje u POSM će rezultovati ostvarivanjem komparativne prednosti nad konkurentima i doprineti neminovnom rastu prodajnog rezultata.

Bogmar Group: Neophodna podrška Vašem poslovanju

Odaberite adekvatan POSM

Ukoliko imate opredeljenje da se potrošačima obratite na jedinstven, Vama poseban način, pomoći ćemo Vam u odabiru najefektnijeg POSM rešenja. U širokoj ponudi potpuno različitih reklamnih proizvoda iz ove grupe, tu smo da zajedno sa Vama osmislimo kako da odabir prilagodite formatu, vrsti artikla, zahtevima kampanje ili karakteru ciljne grupe. Neki od naših realizovanih projekata mogu Vam poslužiti kao inspiracija za odabir prave vrste POSM za Vaš brend.

Upoznajte se sa našim procesom izrade POSM-a

Naši dizajneri sa iskustvom spremno će dočekati svaki Vaš zahtev. Bilo da je Vaša ideja samo u obrisima ili jasno dat brif, zajedno ćemo razraditi projekat. Najsitnije detalje usaglasićemo sagledavanjem 3D rendera ili prototipa. Tek kada ste sigurni da je predloženo rešenje potpuno ispunilo Vašu zamisao, pristupamo izradi zadatih tiraža u dogovorenom roku. Ukoliko odabrani POSM zahteva montažu na prodajnim mestima, instalacija gotovih rešenja biće naša obaveza.

Zašto Bogmar Group?

Od trenutka kada smo angažovani, postajemo deo Vašeg sistema. Ustupamo Vam sva naša znanja, prostorne i ljudske resurse i nastojimo da Vam u svakom segmentu, bez obzira na okolnosti koje mogu nastati, pružimo očekivani maksimum. Pored izrade POSM-a, specijalizovani smo i za:
Konfekcioniranje proizvoda u termoskupljajuće folije
Manipulativne poslove robom
Razvoj grafičkih dizajnerskih rešenja
Izradu tehničkih rešenja prema zahtevu klijenata
Izradu 3D modela i uzoraka
Offset, digitalnu, i plotter i štampu

Emotivno pokrenite nove potrošače kreativnim POSM i iskoristite sve prednosti BTL marketinga

Veliki broj značajnih kompanija iz FMCG industrije sa kojima saradjujemo najbolje ćete upoznati kroz uvid u naše radove i pružene usluge. Proverite zašto jednom ukazano poverenje pretvaramo u dugoročne saradnje.
Bez obzira na veličinu klijenta ili zahteva, budite sigurni da nam je svaka saradnja podjednako važna i da je sa istim ponosom prezentujemo u referentnoj listi. Raspolažemo resursima i iskustvom koji će svaku Vašu ideju sprovesti u delo. Biće nam zadovoljstvo da podelimo znanje sa Vama i otpočnemo saradnju.

Zainteresovani ste za saradnju sa nama?