Štampa

Obojite kreativnost
U zavisnosti od Vašeg projekta za štampu, tu smo ne samo za produkciju već i da savetodavno utičemo da Vaš izbor bude optimalno rešenje. Nastojimo da svaki predlog dat Vama ispunjava kriterijume besprekornog štampanog materijala, kratkih rokova izrade i ekonomičnosti. Zato nam se obratite ukoliko želite da napravite najbolji odabir tehnike štampe ili medijuma za aplikaciju u zavisnosti od formata, tiraža i željenih specijalnih dorada.

Najbolji izbor tehnike, materijala i formata za vizuelnu atraktivnost brenda

Vaš pouzdan partner

Podelite sa nama sve Vaše upite. Svaka vaša ideja je izvodljiva, tu smo da vam ponudimo rešenje.

Imamo sve odgovore

Decenijsko iskustvo je legat da na svaku Vašu nedoumicu nudimo pravi odgovor.

Optimizacija vremena

Ponuda u korak sa vremenom sa realizacijom projekata na vreme.

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama?

Tehnička opremljenost i višegodišnje iskustvo za sve vrste projekata dizajna, štampe i izrade POS materijala
Pouzdanost je naša glavna karakteristika saradnje. Uvek dostupni i na raspolaganju poštujući Vaše vreme i opredeljena finansijska sredstva
Vaš uspeh je i naš uspeh, zato sve svoje profesionalne kapacitete usmeravamo na unapredjenje položaja Vašeg brenda na tržištu
Wave Wave

Rezultati na koje smo ponosni

10 +
Godina prisustva na domaćem i regionalnom tržištu
1000000 +
Otisaka primenom direktnih i indirektnih metoda štampa
100 +
Različitih vrsta štampanih materijala

Produžena ruka dizajna

Dizajn oživljavamo štampom. Rešenja za vizuale, korporativni identitet ili POSM dodatno dobijaju na kvalitetu kada se realizuju kroz adekvatnu tehniku štampanja. Zapravo, pravo je majstorstvo usaglasiti vrstu materijala i način izrade uz očuvanje kvaliteta, postojanosti i imperativa ekonomičnosti koji finalni odabir mora da sledi. Svaka vrsta štampe ima svoje karakteristike, a pravilan izbor materijala, formata i sagledavanje tiraža obezbediće da predloženo rešenje bude najvišeg kvaliteta uz optimalne troškove. Uvereni smo da samo održavanje ravnopravnog tempa sa vremenom uvodjenjem inovacija, upoznavanjem novih materijala i inovativnih postupaka omogućavaju Vašu prednost nad konkurencijom.

Vizuelna atraktivnost proizvoda

U vizuelnoj prezentaciji brenda, podjednako su važni kvalitetna štampa i prepoznatljiv dizajn. Bilo da se radi o brendiranju izloga, izradi ambalažnog materijala, voblera, flajera, šelflajnera ili ostalog reklamnog materijala, dizajnerske elemente Vaše poruke potrošačima najvernije ćete preneti adekvatnom štampom. Na prezasićenom tržištu POSM, često sekunde presuđuju u opredeljivanju pažnje potrošača za baš Vaš proizvod. Sa povećanom ponudom, njihovi kriterijumi i očekivanja rastu, tako da svako novo interesovanje ili iskazana lojalnost postojećih konzumenata predstavlja svojevrsno priznanje imidžu Vašeg brenda. Od presudne je važnosti ponuditi im sadržaj na prodajnom mestu, u pogledu dizajna, štampe i konfekcioniranih proizvoda koji će trigerovati njihovu odluku da potroše svoj novac na kupovinu Vašeg proizvoda.

Bogmar Group: Neophodna podrška Vašem poslovanju

Nudimo samo najbolja rešenja

Svi Vaši projekti koji zahtevaju štampanu realizaciju moraju odgovarati željenom ponašanju potrošača. Bilo da se radi o singularnim ili milionskim tiražima, tipskim ili sa specifičnom doradom, sve će biti uradjeno izborom prave tehnike. Kroz naš decenijski rad, izgradili smo stabilnu i pouzdanu mrežu dobavljača materijala koji su potvrđenog kvaliteta i koji se mogu prilagoditi svim tipovima štampe. Pouzdana oprema prestižnih proizvođača preduslov je najvišeg kvaliteta štampe, a naš ekspertski tim za koji ne postoje procesni izazovi garantuju da će svi Vaši projekti iz domena ofset, digitalne i ploter štampe biti izradjeni besprekorno i na vreme.

Računajte na našu asistenciju

Najčešći tipovi štampe koji se koriste za POSM, reklamne, ambalažne ili outstore materijale su digitalna, ploter i ofset štampa. Ukoliko nemate prethodno iskustvo ili imate svojevrsne dileme oko izbora tehnike štampe, možete da nam prepustite kreiranje optimalnog plana. Dobićete predlog efektivnog i slikovitog rešenja u odgovarajućoj štampi, poštujući kriterijume kvaliteta, traženog materijala, tiraža, sa potrebnom procenom troškova uz što efikasnije rokove.

Nudimo Vam iskustvo i tehnologiju za izradu projekata štampe na svim materijalima

Naše saradnje su zasnovane na principima kvaliteta, pouzdanosti, brzini i efikasnosti. To je ono što nudimo i svakom novom klijentu. Svesni troškova poslovanja, uvek vodimo računa o Vašem budžetu.
Možemo da Vam garantujemo da ćete imati našu punu pažnju i profesionalno vođen projekat bez zastoja u komunikaciji ili produkciji od strane dodeljenog key account menadžera, koji Vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Za dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju i sa zadovoljstvom ćemo izaći u susret svim Vašim zahtevima.

Zainteresovani ste za saradnju sa nama?