, , ,

Izrada različitih displej rešenja za izlaganje robe na mestu prodaje

Opis projekta

Primer integralnog projekta u kome nam je višegodišnji klijent dao izazov razvoja i produkcije 10 različitih displeja za prezentaciju svojih proizvoda na prodajnom mestu. Pred nama je bio zahtevani tiraž i vrsta artikala koji treba da budu objedinjeni svakim displej rešenjem. Vreme razrade i produkcije je ugvoreno na period od 4 nedelje.
Diverzifikacija displeja u skladu sa zahtevima za izlaganje
Prilagodivost materijala i formata za svako specifično rešenje
Dugotrajna eksploatacija uz održivu estetiku i performanse

Realizacija projekta

Uvidom u broj i dimenziju artikala koji treba da budu sadržaj izložbenog displeja, pristupa se razvoju tehničkog rešenja. Nakon prihvaćenog modela, dizajneri u našem timu dali su nekoliko predloga vizuala u skladu sa brend politikom i specifičnom željom klijenta za svaki displej. Odabirom najboljih rešenja, klijent nam je dao saglasnost za štampu i izradu. Materijal za izradu displeja je uslovio različitu tehniku štampe, tako da su displeji od petoslojnog kartona rađeni ofset tehnikom, dok su foreks displeji štampani digitalnom tehnikom na ploter mašinama.
01
Štampa i produkcija deset razlišitih displeja
02
Formiranje displeja i izlaganje robe po planogramu
03
Obeležavanje logističkim nalepnicama i paletizacija
04
Isporuka u centralni magacin za direktan dalji plasman

Rezultat projekta

Deset raznorodnih displeja, u ukupnom tiražu od preko 3.000 jedinica je pripremljeno, formirano, konfekcionirano i svaki posebno obeležen adekvatnom logističkom nalepnicom radi paletizovanja i daljeg plasmana.

O nama

Od 2010. godine do danas, vođeni vizijom stvaranja polivalintne podrške velikim poslovnim sistemima, kreiramo tailor-made rešenja u obraćanju krajnjim potrošačima robe široke potrošnje.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Zakažite sastanak za svoj projekat u našim poslovnim prostorijama ili zatražite ponudu online