Manipulacija robom

Neophodna karika u Vašem distributivnom lancu
Bogmar Group je Vaša podrška iz domena poslovne logistike. Svojom uslugom u oblasti manipulacije robom obezbeđujemo da Vaša roba na putu za tržište u potpunosti odgovara zadatim kriterijumima i važećim procedurama. Osiguravamo prilagodivost pakovanja karakteristikama proizvoda, zaštitu sadržaja prilikom transporta, kao i da svi komunikacioni elementi budu adekvatno preneti subjektima u distributivnom lancu (korporativna poruka, različite vrste informacija o proizvodu, deklaracija i sl.)

Operativno i inovativno rešenje za plasiranje robe široke potrošnje do krajnjeg kupca.

Brza realizacija

Sve dogovoreno ispunjavamo u postavljenim rokovima, brzo i efikasno, bez umanjenja kvaliteta usluge.

Stručan konsalting

Nakon decenije rada i niza završenih projekata, tu smo da Vam pomognemo da se bolje predstavite i unapredite prodaju.

Optimizacija troškova

U okviru svakog projekta koji preuzmemo, posebnu pažnju posvećujemo Vašem budžetu, u cilju minimizacije troškova.

Budite i Vi deo naše uspešne priče

Kada imate poseban promo period, kampanju ili Vam je jednostavno potrebna usluga u kojoj možemo biti Vaša poslovna podrška BOGMAR GROUP je izbor i rešenje
Prilagodjeni plan prema specifičnostima Vašeg zahteva, biće prezentovan od strane dodeljenog KA menadzera, kao glavne osobe za komunikaciju sa Vašim timom
Visoka učinkovitost i maksimalna prilagodljivost u svim fazama našeg zajedničkog projekta obezbeđuje siguran kvalitet i potpunu ispunjenost rokova
Wave Wave

Rezultati na koje smo ponosni

10 +
Godina prisustva na domaćem i regionalnom tržištu
500 +
Uspešno završenih projekata manipulacije robom
25 +
Brendova kojima smo unapredili plasman robe

Savršena dopuna Vašoj distribuciji

Ukoliko ste deo FMCG industrije, bilo kao proizvođač ili distributer, znate da je uz kvalitet proizvoda podjednako važna komunikacija ambalažom. Da bi sekundarno pakovanje odgovorilo krajnjem cilju i bilo spremno za izlaganje na prodajnom mestu, niz procedura je neophodno primeniti. Izabrano tehničko rešenje i vizuelni identitet krajnjeg proizvoda, gotovo uvek prate manje vidljivi, ali ne i manje važni postupci koji obezbedjuju celovitost ispunjenja željenog zahteva.

Za postizanje željenog rezultata kampanje

Na jednom mestu, na putu od ulaznih proizvoda do gotovog rešenja, uz značajnu uštedu Vašeg novca i vremena, možete imati potpuno nov, reklamno obeležen, ispravno deklarisan i bezbedno pripremljen proizvod za konačni transport. Svojim iskustvom donosimo efikasnost, a visokim profesionalnim odnosom obezbedjujemo sigurnost u svakoj procesnoj radnji, bila ona ručne ili automatizovane prirode. Jedino kvalitetom ponudjenog proizvoda plasiranim u pravo vreme možete reći da ste zadovoljili preduslove neophodne za željeni rezultat Vaše kampanje.

Bogmar Group: Neophodna podrška Vašem poslovanju

Vaš eksterni tim za manipulaciju robom

Iskusan tim, tehnička opremljenost i prostorni kapaciteti za sve operacije sa robom široke potrošnje omogućavaju nam da spremno dočekujemo svaki Vaš zahtev za plasiranje robe do krajnjeg kupca. Ukoliko Vaš projekat podrazumeva periodične aktivnosti u kojima nam svoje proizvode dostavljate u fabričkim pakovanjima zarad formiranja korporativnog poklona ili novog komercijalnog proizvoda, pružićemo Vam zaokruženu uslugu potpuno prilagođenu ciljevima koje želite da postignete u plasiranju. Osiguravamo da sva roba bude spakovana i pre roka, a isporučena na vreme i u skladu sa internim propisima kupaca, kako bismo izbegli zadržavanje robe ili zastoj u distributivnom lancu.

Adekvatna poslovna podrška

Prilagođavanje postojećim planovima, ali i implementacija potpuno novih strategija su svojevrstan izazov za naš tim. Sve izrađujemo u jedinstvenom dizajnu poštujući Vaše zahteve i korporativni identitet. Obezbeđujemo skladne procese sa imperativom dogovorenih rokova. Budite bezbrižni za svaki segment od ideje do finalnog plasmana koji ćemo Vam obezbediti sopstvenim resursima ili uz angažovanje pouzdane partnerske mreže, uvažavajući Vaše interne procedure i imperativne propise u oblasti domaćeg ili medjunarodnog transporta do željenog odredišta.

Decenijsko liderstvo na domaćem tržištu u okviru FMCG industrije

Bogmar Group je svoje liderstvo utemeljio na integrisanju komplementarnih usluga u jedinstven sistem baziran na znanju, iskustvu i energiji. Obuhvatili smo sve aktivnosti koje su potrebne da bi se roba našla pred kupcima na policama, spremna za komunikaciju i prodaju.
Tokom godina, prateći zahteve tržišta, naši domeni iz kojih pružamo podršku Vašim sistemima su rasli, naši radni timovi se razvijali, a lista klijenata postajala sve veća. Danas možemo da istaknemo da smo finalna karika u distributivnom lancu robe široke potrošnje i da kao Vaš eksterni partner nesebično delimo svoje resurse i know how koji smo godinama gradili u FMCG industriji.

Zainteresovani ste za saradnju sa nama?